vanzare lemn
Prima pagina
Vanzare Lemn
Organizarea Obstii
Echipa Manageriala
Istoric/Evenimente
Galerie foto
Contact

Licitatii masa lemnoasa, oferte lemn 

Vanzarea de lemn respecta strict cota anuala legala de exploatare a masei lemnoase prevazuta in  amenajamentul silvic si aprobata de Garda Forestiera Focsani.

Agentii economici interesati de achizitionarea de lemn pot participa la licitatiile publice deschise, cu strigare, fara preselectie, organizate de asociatia noastra.

Fiecare partida ce urmeaza a fi exploatata pote fi identificata cu ajutorul Hartii Arboretelor pe care o prezentam pe site (clic pe Harta Arboretelor).

Aceste licitatii vor fi anuntate in prealabil pe site-ul obstii si in cateva ziare reprezentative la nivel regional si national.
Vor fi publicate detalii despre masa lemnoasa pusa in vanzare ca: volum, numar de partida, locul unde se afla dispusa partida (vezi harta), esenta lemn, calitate lemn, accesibilitate pentru exploatare, etc.
Inainte de fiecare licitatie, la cererea celor interesati, de comun acord cu Asociatia Obstea Sibiceni se pot organiza sesiuni de vizitare ale parchetelor ce urmeaza a fi exploatate. In acest sens va rugam sa luati legatura imediat ce ati intrat in posesia informatiilor privind data desfasurarii licitatiei, dar nu mai tarziu de 72 ore in avans fata de aceasta, pentru stabilirea detaliilor vizitei.

Conditiile de participare la Licitatie sunt urmatoarele:

1) Achizitionarea caietului de sarcini (de la sediul Obstii Sibiceni sau de la Ocolul Silvic Gura-Teghii). Pret 50 lei.

Caietul de Sarcini pentru Licitatia de Masa Lemnoasa pe picior din data de 26.09.2016, organizat la sediul Obstii Sibiceni, sat Nemertea, com. Gura Teghii, jud. Buzau, incepand cu ora 18.30 si Regulamentul de Licitatie pot fi descarcate de aici: Caietul de Sarcini (Anexa 3), Regulamentul Licitatie.

2) Intocmirea unui dosar in conformitate cu Regulamentul pentru Licitatie Masa Lemnoasa (Completarea Anexei 1 si a Anexei 2).

3) Achitarea taxei de participare in cuantum de 150 lei.

4) Achitarea garantiei de licitatie aferenta partizilor pe care intentioneaza sa le oferteze si prezentarea dovezii de plata (OP vizat de banca sau plata numerar).

5) Contul Obstii Sibiceni unde se pot face platile este: RO88BRDE100SV16065861000 deschis la Banca BRD agentia Nehoiu, jud. Buzau.

Va fi pusa in vanzare masa lemnoasa conform tabelului:

Partida/ Cuplajul numarul
Felul taierii
UP/ua
Vol [mc]
Pret pornire
Valoare pas
C1 = 4437 SR, 4368 SR, 4369 SR
Secundare
UP VII, ua 112A, 99 B, 99 C
902
71
4
C2 = 4300 SR, 4438 SR, 4376 SR
Secundare
UP VII ua 98 A, 114 A, 105 A
873
71
4

Anuntul licitatiei poate fi descarcat de aici.

Modelul de contract se gaseste aici.

Alte documente: Procesul verbal al Licitatiei, Esalonarea Platilor (Anexa 4) si Situatia Centralizata a Licitatiei.

Conditii atribuire servicii silvice:

1) Achizitionarea Caietului de Sarcini (de la sediul Obstii Sibiceni sau descarcare online de aici). Pret 50 lei.

Caietul de Sarcini pentru Sedinta de Atribuire a Curatirilor si Degajarilor din data de 26.09.2016, organizat la sediul Obstii Sibiceni, sat Nemertea, com. Gura Teghii, jud. Buzau, incepand cu ora 19.30 si Regulamentul de Licitatie pot fi descarcate de aici: Caietul de Sarcini Curatiri si Degajari, Regulamentul pentru Atribuirea de Lucrari Silvice.

2) √éntocmirea unei Oferte in conformitate cu Cerintele din Caietul de Sarcini, Criteriile de Evaluare din Regulamentul de Atribuire si a Declaratiei de Eligibilitate (descarca aici).

3) Achitarea taxei de participare in cuantum de 150 lei.

4) Achitarea garantiei de participare in cuantum de 3.000 de lei.

Anuntul licitatiei poate fi descarcat de aici. Modelul de contract se gaseste aici.

Alte documente: Procesul verbal al Sedintei de Atribuire, Esalonarea Lucrarilor si Situatia Centralizata a Atribuirii.


 Licitatii masa lemnoasa, oferte lemn